Η Nvidia σταματάει την υποστήριξη σε 32-bit λειτουργικά

nvidiaΑν δεν έχετε αναβαθμίσει σε κάποια έκδοση 64-bit, ίσως θα πρέπει να το σκεφτείτε άμεσα.

Η εποχή των 32-bit λειτουργικών φαίνεται πως περνάει στο παρελθόν, αφού η Nvidia ανακοίνωσε πως η έκδοση 390 των drivers για τις κάρτες γραφικών της θα είναι η τελευταία που θα τα υποστηρίζει σε Linux, Windows και FreeBSD.

Αν και τα 64-bit τείνουν να γίνουν καθεστώς εδώ και καιρό, υπάρχουν ακόμη χρήστες και οργανισμοί που δεν έχουν κάνει τις σχετικές αναβαθμίσεις.

Ανανεωμένο eticket στο ΚΤΕΛ Κέρκυρας!

ktel kerkyras newΤο ανανεωμένο eticket στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ σας περιμένει να κάνετε Online Έκδοση Εισιτηρίων & σας ξεναγήσει στα μυστικά της υπέροχης Κέρκυρας!

Σας περιμένουμε στην 13η έκθεση Horeca 2018 (9-12 Φεβρουαρίου), στο περίπτερό μας HALL 1 / STAND Β04 να σας παρουσιάσουμε από κοντά όλες τις ολοκληρωμένες εφαρμογές για τους συγκοινωνιακούς οργανισμούς όλης της χώρας.

Δείτε εδώ: http://ow.ly/yuww30hGy1q

Σύγχρονες λύσεις e-ticket που παρέχει η ΙΜΕ πληροφορική. Δείτε περισσότερα: https://ime.com.gr/gr/ktel

Windows Ink: Απογειώστε την παραγωγικότητά σας!

windows-inkH νέα γενιά Windows συσκευών έρχεται εξοπλισμένη με εντυπωσιακές οθόνες αφής και γραφίδες τελευταίας γενιάς, ξεκλειδώνοντας καινούριους, πιο άμεσους τρόπους διαδραστικότητας του χρήστη με τον υπολογιστή του. Οπως λέει και το μότο της Microsoft: «Εάν μπορείτε να το σκεφθείτε, μπορείτε και να το επεξεργαστείτε μέσω του Ink»!

Συμμετέχουμε στην 13η ΗORECA 2018

horeca-2018Πιστοί στο ραντεβού μας και φέτος συμμετέχουμε δυναμικά στην 13η Horeca 2018 που θα διεξαχθεί στις 9-12 Φεβρουαρίου 2018 στο Metropolitan Expo. Όπως κάθε χρόνο σας περιμένουμε στο περίπτερό μας HALL 1 / STAND Β04 για να γνωρίσετε καλύτερα τις υπηρεσίες & τις σύγχρονες εφαρμογές μας καθώς & τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την εξέλιξή μας.

H ΙΒΜ ανακοινώνει το πιο προηγμένο σύστημα της αγοράς για εφαρμογές ΑΙ

ibmEιδικά σχεδιασμένα για περιβάλλοντα όπου εκτελούνται υψηλών απαιτήσεων υπολογιστικά φορτία με στόχο την υποστήριξη εργασιών τεχνητής νοημοσύνης,  τα νέα συστήματα POWER9 μπορούν να επιταχύνουν τους χρόνους εκπαίδευσης της λειτουργίας Deep Learning  κατά περίπου 4 φορές σε σύγκριση με τα συστήματα x86, επιτρέποντας στους οργανισμούς να σχεδιάσουν ταχύτερα εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ακρίβεια στα αποτελέσματα.